Please rotate your device...
Team Via-Alta
Ann Voet

Ann Voet studeerde Rechten aan de Universiteit te Gent, gevolgd door een aanvullende opleiding Fiscaliteit eveneens aan UGent. In het jaar 2000 kon zij deze studies afronden met onderscheiding. Haar carrière is gestart als fiscaal advocate bij het advocatenkantoor Laga, waar zij 10 jaar gewerkt heeft. Aansluitend ging zij een uitdaging aan als fiscaal juriste bij ING. Gezien persoonlijke aanpak erg belangrijk is voor Ann, nam zij in 2018 de beslissing om haar eigen zaak op te richten waarbij de klant 100% centraal kan staan.

CONTACTEER ONS
Isabel Vandriesche

Isabel Vandriessche was jarenlang de administratieve bediende van Ann Voet bij het advocatenkantoor Laga. In 2021 vervoegde ze het kantoor Via Alta om Ann Voet als administratief bediende te ondersteunen.

CONTACTEER ONS
Carine Knockaert

Mevrouw Carine Knockaert laat een carrière als verantwoordelijke administratie van een succesvolle KMO achter de rug. Als naaste medewerkster en rechterhand van Meester Ann Voet staat zij in voor het nauwkeurig opvolgen van de dossiers tot de boekhoudkundige verwerking ervan.

E. Carine.knockaert@via-alta.be
T. 0465/02.12.37

CONTACTEER ONS
Ann SLOS

Na een loopbaan van 30 jaar, aanvankelijk in de financiële sector, vervolgens als all-round medewerkster in een KMO, vervoegt mevrouw Ann Slos het team van Via Alta. In alle discretie en vertrouwen voert zij voorbereidende en ondersteunende opdrachten uit voor Meester Ann Voet.

E. Ann.slos@via-alta.be
T. 0468/23.06.49

CONTACTEER ONS